Egy, majd több videójáték lokalizációjának történe

Érkezik a Vissza a csatatérre c. kiegészítő a Partisans 1941-hez

2021. április 24. - AdamH

Karnyújtásnyira a Partisans 1941 első kiegészítője - PlayDome online  játékmagazin

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy várhatóan április 29-én megjelenik a Partisans 1941 első kiegészítője, a Back Into Battle, ami magyar keresztelésben a Vissza a csatatérre címet kapta - legalábbis a játékban, azt nem tudom, ez a Steamen látszódni fog-e. De nem is ez a lényeg, hanem hogy mit kínál maga a kiegészítő. Én úgy gondolom, akinek tetszett az alapjáték, annak ez a DLC kötelező!  Lássuk, miket ad hozzá a játékhoz:

- Bevetés játékmód: új küldetések és régiek kicsit másképp; különböző módosítók segítségével tetszőlegesen variálhatód a pályák nehézségét, továbbá az osztagodat is a saját szájízednek megfelelően állíthatod össze
- Védekezés játékmód: hősies ellenállást tanúsíthatsz az ellenséges hullámokkal szemben, miközben a városközpontot véded
- Kiegészítő párbeszédek a történetben, a tábortűz körül, amik segítenek kicsit jobban megismerni a karaktereket

A fordítás természetesen már kész (legalábbis az 1.0-ás verzió), és ami fontos, hogy az alapjáték szövegei is frissülnek, tehát végre eltűnik az "eljes képernyő" és Valentyina neve is helyesen, ty-vel fog szerepelni többek közt. Amúgy a kiegészítőre vártam, hogy részletesebb értékelést írhassak a játékról, úgyhogy ha minden jól megy, ez jövő héten meg is történik. Addig is hangulatfokozónak következzék pár kép a magyar változatból a tovább mögött :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://videojateklokalizacio.blog.hu/api/trackback/id/tr1016511964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása