Egy, majd több videójáték lokalizációjának történe

Friss hírek partizánokról és nekromantákról

2021. március 07. - AdamH

Kedves Olvasók, két hírt szeretnék megosztani veletek!

Az első azon ígéretemmel kapcsolatos, hogy írok tesztet is a Partisans 1941-ről. Ez nincs elfelejtve, de megvan az oka, hogy miért halogatom. Mégpedig ez. Nem tudom, szánt szándékkal nincs-e a hírnek angol változata, így én sem szeretnék saját infókkal szolgálni, de a Google-fordító segítségével kitalálható, miről van szó :) Nem a munka sok vele, de a cikkbe szeretném belefűzni majd az ezzel kapcsolatos gondolataimat is.

A második hír még ennél is örömtelibb számomra! Úgy tűnik, nem fogyhat rosszul a Partisans (adja az ég), ugyanis megbízott a kiadó az Iratus: Lord of the Dead fordításával is. Ami viszont tényleg sok időmet elveszi :) Jelenleg a nyersfordítás nagyjából negyede van kész, és majd erről a játékról is szeretnék megosztani egy-két bejegyzést, mivel teljesen új élmények és kihívásokkal kerültem szembe. Ennek fényében a blog leírása, külseje is kap egy kis ráncfelvarrást nemsokára. Nekromanták, készüljetek!

A bejegyzés trackback címe:

https://videojateklokalizacio.blog.hu/api/trackback/id/tr9016453030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása