Egy, majd több videójáték lokalizációjának történe

A küldetésekről

2020. november 30. - AdamH

Természetesen egy ilyen játékban fontosak, ha nem a legfontosabbak maguk a küldetések. És azt gondolom, sem a változatosságukra, sem a nehézségükre nem lehet panasz - a játék már könnyű szinten sem kifejezetten könnyű, a normál nehézséggel pedig lehet szenvedni bőven, a nehéz komplexitást viszont csak erős idegzetűeknek ajánlom, ott ugyanis nem lehet menteni. Bár a játék maga az első végigjátszáshoz a könnyű szintet javasolja, én inkább a normált ajánlanám. Nem tudom, hány embernél lesz második (nekem volt, de hát muszáj is volt, több helyen belepiszkálták a pályákba - és tudjátok mit, másodszor is élveztem! :D), mert amiben egyértelműen fejlődnie kell a játéknak, az az, hogy az újrajátszhatóságra kicsit jobban fókuszáljon. Ebben sajnos nem ér a Desperados III nyomába, ahol egyrészt trófeákat szerezhetsz, másrészt ott a pályákat újra lehet játszani a történeten kívül, más karakterekkel és célokkal.

A küldetések céljánál azért nem kell extrém sokszínűségre gondolni, de amit a háborús környezet megenged, az minden előfordul: lesz szabotázsakció, mentőakció, célszemély(ek) likvidálása, ember megkeresése, de még harci csapatok fenntartására is sor kerül. Itt-ott opcionális feladatok is elérhetők. Van olyan küldetésszegmens, amit időre kell teljesíteni, van, ahol észrevétlen kell maradni. Máshol viszont a nyílt megközelítés vezet célra, de a küldetések indítóképernyője is segít: általában hasznos dolgokat ír ki a program (pl. "Vigyázz, aknák!" :)), de pár pályánál csak egy hatalmas kérdőjel olvasható. Sok sikert mindenkinek! Nekem volt olyan pálya, amit 3-4 óráig is csináltam elsőre...

A bejegyzés trackback címe:

https://videojateklokalizacio.blog.hu/api/trackback/id/tr3816309886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása